כתובת: יקנעם עילית
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 6
ציטוטתגובהנושא: תכנית לימוד לפסיכומטרי - 60 יום פורסם: 04/אוגוסט/2018 ב- 10:29
שלום רב ,
אני תלמיד כיתה יא שעולה ליב והחליט ללמוד בבית במהלך חופשת הקיץ , למרות שהתכוונתי לפנות לכך 60 יום , ובאשמה חלקית של מועדי ב' ובגרות קיץ בפיזיקה , בנוסף לסיום עבודות קיץ בנושאים שונים . יצא שהתחלתי להתכונן רק לפני בערך שבוע וחצי . המבחן שלי ב07.09.2018 (מבחן עם כמה התאמות) , ולכן נראה כי הרווחתי 4 ימי למידה . אך למרות זאת אני רק ביום 16 בתכנית הלימודים , אני לומד כל יום כולל בימי מנוחה , אך יוצא שאני לא מצליח לדחוס 2 ימי למידה ביום אחד (למרות שאני מקדיש 8 שעות ללימודים) , 5 שעות הם יעילות בדרך כלל , אבל למרות זאת הקצב שלי איטי כי אני נוהג לתחקר לעומק כל טעות שלי וכל חוסר הבנה שלי . וגם אם אפסיק לעשות איני מבין כיצד אוכל לדחוס יומיים למידה ביום לימודים בודד . משום שלאחר זמן למידה רב הראש כבר לא עד כדי חד . והכל מתחיל להיות בסגנון : תרגול ⇐ תסכול , טעויות ↔ בכמויות.
האם אוכל בימי הסימולציות יתאפשר לדחוס עוד ימי עבודה? משום שאני חושש שאני עלול לא להספיק לסמלץ ואיני רוצה להגיע למצב כזה .
הדבר הכי חשוב זה להשאיר מספיק זמן לסימולציות. בשום מקרה אל תרד משבועיים של סימולציות, והעדיפות היא לשלושה, גם על חשבון של ללמוד ולתרגל פחות שאלות בכל נושא.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה