מחבר |
נושא חפש אפשרויות הודעה
|
מתחיל
חבר חדש
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 5
|
ציטוט תגובה
נושא: עזרה ממבינים פורסם: 06/ינואר/2012 ב- 00:00 |
אהלן,
אני לא ממש מתמצא בתחום ואני אשמח לקצת עזרה.
אני חושב לגשת למועד פברואר, בלי קורס. כן,אני יודע, לא מומלץ כל כך...
העניין הוא שהתחלתי ללמוד לפני איזה חודש מילים וכאלה,התאמנתי על 2 סימולציות כדי לבדוק אם יש בכלל על מה לדבר וראיתי שאני מסוגל לעשות את זה(עשיתי 2 סימולציות מלאות כולל זמנים והכל, יצא ציון די גבוה).
לגבי מתמטיקה המצב טוב,אנגלית דרוש שיפור אוצר מילים אבל גם סביר, המילולי הולך טוב מאוד.
עכשיו,אני יודע שהדרך שלי היא לא הכי טובה ומומלצת, אבל אני ממש לא מתכוון לעשות קורס, מה גם שאני קצת במגבלה של זמן-מתגייס במרץ. אבל בכל זאת אני אשמח לכמה טיפים שיכוונו אותי מה חשוב לעשות אם אני בלי קורס, על מה לשים דגש ואולי בכלל להגיד לי לוותר על כל העסק כי חבל על הזמן והכסף של הבחינה...
חוץ מזה אני אשמח לקצת הסברים יבשים כי אני פשוט לא מכיר בכלל-איפה בדיוק מתקיימת הבחינה(אזור צפון), מה מותר להביא, על מה כותבים ומקשקשים(יש דפים?<על המחברת עצמה?),האם זה מתנהל בחלקים או ממש רצוף בלי שנייה של הסברים?
אשמח לעזרה, תודה
|
|
אלעד שווייצר (פסיכו)
מנהל פסיכו
מנהל הפורום
כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
|
ציטוט תגובה
פורסם: 06/ינואר/2012 ב- 03:53 |
אני אתחיל מהסוף - הסברים "יבשים" תוכל למצוא באתר - בסרגל הכלים העליון יש קישור "פסיכומטרי" ובו מידע ונהלים.
לגבי לימוד עצמי - ממש אין לך ממה לחשוש. מי אמר שלא מומלץ ללמוד לבד לבחינה? אלפי תלמידים לומדים לבד כל שנה, ומצליחים יפה מאוד - זה תלוי רק בך, במוטיבציה שלך וביכולת שלך.
אין שום דבר שמלמדים בקורס שאתה לא יכול ללמוד לבד (יש ספרים עם כל השיטות וההסברים ויש את הפורום).
אני חושב שכדאי שתקרא קצת מה שכתבו חברה שהיו בדיוק במצב שלך לפני כמה חודשים והחליטו ללמוד לבד:
http://psycho.co.il/shop/recommendations.aspx?itemId=10
בספרים שלנו ובאתר יש הסברים של כל מה שאתה צריך לבחינה, יש אותנו בפורום בכל שאלה (ותראה באיזה שעות אנחנו עונים...), ויש ספרי תרגול מעולים שיכינו אותך הכי טוב שאפשר.
|
|
|
מתחיל
חבר חדש
מאמרים: 5
|
ציטוט תגובה
פורסם: 07/ינואר/2012 ב- 19:14 |
תודה רבה על ההתייחסות, אני מניח שאיעזר בפורום הזה לא מעט בזמן הקרוב, נחמד לראות שיש רצון לעזור...
ספרים יש לי מחבר, ערכה גדולה של "קידום",כרגע אני קצת טובע בזה ולא יודע ממש איך ומאיפה להתחיל, יש אולי סוג של לו"ז ללומדים לבד? המלצות? אשמח לקישור אם יש.
ולגבי המידע והנהלים לא מצאתי את מה שחיפשתי(על מה כותבים?מה מותר וצריך להביא לבחינה?איך הזמן מתנהל-רצוף ממש? מיקום הבחינה המדויק באזור צפון?), אם מישהו יודע להפנות אותי לשם או להסביר לי זה יהיה מצוין.
תודה!
|
|
אלעד שווייצר (פסיכו)
מנהל פסיכו
מנהל הפורום
כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
|
ציטוט תגובה
פורסם: 07/ינואר/2012 ב- 19:17 |