פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

כמה הסברים עבור מבחן #3

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
שי טוך הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 15
  ציטוט שי טוך ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: כמה הסברים עבור מבחן #3
    פורסם: 12/יוני/2013 ב- 13:17
לאחר מעבר על הטעויות שלי במבחן 3 אשמח לכמה הבהרות....

*1:פרק 3 שאלה 4.במבחן כתוב שהתשובה הנכונה היא 2 (אמנון מחפש את המסמך הישן בנדן?!) האם לא טעיתי והתשובה הנכונה היא אכן 3- גנזך?

*2: פרק 3 שאלה 21. "איזה מהבאים אינו מובא כדוגמא לסביבה שאינה הולמת...הבשילה". לאחר מעבר חוזר על הטקסט אני עדיין מוצאת את כל 4 התשובות בטקסט, כולל סמים שמסומן בספר כתשובה נכונה...?

*3: פרק 3 שאלה 22. קראתי שוב את הטקסט ואני לא מוצאת אף שורה שמתייחסת כלל לדיבור בתהליך הבשילה, אך ורק ליכולות מוטוריות- שימוש בידיים ובאצבעות, עמידה והליכה.....?

*4: פרק 4 שאלה28: בשאלה עצמה שואלת מה הקשר הלוגי בין פסקאות 4 ו-5 ובתשובות מתייחסים אך ורק לפסקאות 3 ו-4. איזה פסקאות הן הרלוונטיות?!

*5: פרק 5 שאלה 3: במבחן כתוב שהתשובה הנכונה היא 2. האין זו תשובה 1?

*6: פרק 5 שאלה 10: אני מבינה את התשובה מאחר ואלה מספרים קלים. אשמח להסבר כיצד אני עושה את התרגיל מתמטית...

*7: פרק 5 שאלה 15: בשאלה מצויין רק משקלו של המבוטח ללא גובהו. ע"פ נתונים אלה- ללא הגובה, התשובה המסומנת במבחן שגויה מאחר ואם גובהו יכול להיות כל גובה, הרי החיסכון גבוה מ6,000. אם גובהו היה למשל 195 ס"מ והוא רזה מ100 קילו ל-30 קילו הוא חסך 8,000 שקלים...?

*8: פרק 7 שאלה 5: לפי החישוב שלי הטווח הוא בין 1ל4. אני לא מבינה למה התשובה היא 1. אשמח להסבר.

*9: פרק 7 שאלה 6: אשמח להסבר על חוקיות הסדרה.

*10: פרק 8 שאלה 20: בדומה לסעיף *4- נשאל הקשר הלוגי בין פסקה 5-6, בתשובות מוזכרות פסקאות 7 ו3....

תודה רבה!!

לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 12/יוני/2013 ב- 19:43
פרק 3 שאלה 4 - אצלי כתוב תשובה 3, לא 2.

פרק 3 שאלה 21 - צודקת

פרק 3 שאלה 22 - שאלה קשה. הרעיון בתהליך בשילה הוא שזה תהליך שכמעט שלא מושפע מהסביבה. בשאלה שואלים איזו מהתצפיות הבאות (אלה תצפיות שלא מתוך הטקטס - אלה בעצם "ניסויים" אחרים) יכולה להיות דוגמה לתהליך בשילה (תהליך שלא מושפע מהסביבה). בתשובה (3) מדברים על תהליך של ילדים שלומדים מילים לפני שהם לומדים משפטים. זו התפתחות הגיונית ואין כאן השפעה של הסביבה. בתשובות (1) ו-(2) הסביבה משפיעה.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 12/יוני/2013 ב- 19:52
פרק 4 שאלה 28 - בשאלה צריך להיות "שלישית" במקום "חמישית".

פרק 5 שאלה 3 - לא, התשובה הנכונה היא (2). הכי קל בשאלות זוגי/איז-זוגי להציב מספרים. במקום מספר זוגי נציב 2 ובמקום מספר אי-זוגי נציב 1 או 3. תשובה (2): 2*1+1=3

פרק 5 שאלה 10 - על-פי השיטה של היחסים שיש בספר:

עבודה      זמן
   1    --> 6

אנחנו רוצים לדעת איזה חלק מהעבודה יסתיים לאחר 1.5 ימים, אז נציב 1.5 בצד של הזמן:

עבודה      זמן
   1    --> 6
        <-- 1.5

כדי לפתור, אפשר להשתמש בערך משולש (כפל באלכסון וחלוקה במה שנשאר), או להבין ש-1.5 ימים זה בדיוק 1/4 מ-6 ימים, ולכן יספיק בדיוק 1/4 מהגדר.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 12/יוני/2013 ב- 20:03
פרק 5 שאלה 15 - נכון שמצוין רק המשקל, זה בדיוק העניין בשאלה. שואלים מה י-כ-ו-ל להיות הסכום שהוא חסך. מה שצריך לעשות זה לבדוק מה המקסימום שמישהו ששוקל 100 ק"ג יכול לשלם, ומה המינימום שהוא יכול לשלם אם ירד במשקל, ולמצוא את ההפרש.

המקסימום שמי ששוקל 100 ק"ג יכול לשלם זה 10,000 שקלים (אם הוא בגובה 150 ס"מ למשל). אם הוא ירד במשקל עד 40 ק"ג, הוא ישלם רק 4,000 שקלים, ולכן יחסוך 6,000 שקלים.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 12/יוני/2013 ב- 20:07
פרק 7 שאלה 5 - אין כאן טווח כי כתוב שעל כל המשולשים חייבת להיות לפחות תוספת אחת. אז על ה-3 שנשארו חייבת להיות תוספת פטריות, ולכן יש רק משולש אחד שיש לו גם פטריות וגם זיתים.

פרק 7 שאלה 6 - החוקיות היא שההפרש הוא הריבוע של המיקום של המספר: 1, 4, 9, 16, 25... ההפרש הבא צריך להיות 36.

פרק 8 שאלה 20 - אצלי רשום שישית וחמישית (כנראה שכבר תיקנו את זה )

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 12/יוני/2013 ב- 20:09
ולסיום, אני שולח אותך לראות כמה סרטוני חינם בפרויקט הע-נ-ק שהרמנו והשקנו השבוע:

מבחן מימד

תגללי למטה יש סרטונים חינם שאולי יעזרו לך קצת (יש כמובן קורס מלא למבחן מימד ושיעורים בכל הנושאים אבל רק חלק הם שעורי חינם לדוגמה)

נערך ע"י אלעד שווייצר (פסיכו) - 12/יוני/2013 ב- 20:10
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .203 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.